Nieuwe stylingproducten

NIEUWE STYLINGPRODUCTEN VAN N\O NATURAL ORIGINAL.

N\O natural original heeft drie nieuwe stylingproducten voor de creatieve kapper aan het assortiment toegevoegd. Nieuw zijn de Therapy Oil, de Fastdry Fixer en de Easy Fresh.

 

THERAPY OIL.

Deze naar bergamot geurende Therapy Oil van N\O natural original bestaat uit arganolie en vitamine E. Deze combinatie zorgt voor zacht haar met een natuurlijke glans. De olie beschermt het haar tegen uitdroging en voorkomt gespleten punten. Ook bevat de Therapy Oil een uv-filter.

Gebruik: doe een beetje olie in de handpalm en breng het daarna in de punten aan. Of voeg een aantal druppels van de olie aan het Rebuilding Mask van N\O natural original toe voor extra glans.

Therapy Oil 50 ml.
Adviesverkoopprijs: 17 euro.

  

FASTDRY FIXER.

De Fastdry Fixer van N\O natural original is een stevige aerosol haarlak. De ultrafast dry formule zorgt voor stevigheid en volume. De Fastdry Fixer beschikt over een microverstuiver, waardoor er geen vochtige laag ontstaat. Gebruik: pas het op droog haar toe op ongeveer twintig centimeter afstand. Wil je nog meer versteviging? Breng de haarlak dan na een paar minuten nogmaals aan.

Fastdry Fixer 300 ml.
Adviesverkoopprijs: 18,50 euro.

  

EASY FRESH.

De Easy Fresh van N\O natural original maakt het gemakkelijk om het haar op te frissen zonder het te wassen. Dit product absorbeert overtollig talg. Daarnaast creëert het volume en geeft het een gevoel van frisheid. De Easy Fresh gebruik je als een haarspray door het op twintig centimeter afstand tussen de lagen van het haar te spuiten. Verspreid het product daarna met de vingertoppen door het haar.

Easy Fresh is een must voor de creatieve kapper.

Easy Fresh 200 ml.
Adviesverkoopprijs: 18,50 euro.