N\O Inspiratiemiddag 2019

Afgelopen maandag was het weer zo ver. De tweede editie van de N\O Natural Original inspiratiemiddag. Met een twintigtal N\O ambassadeurs kwamen we samen in een prachtige 17de-eeuwse rijksmonumentale hoeve in Strijen: de showroom van Guy Sarlemijn Design. Deze prachtige locatie, omgeven door natuur, is een echte lifestyle experience waar onze gasten zich konden laten inspireren door interieur design en concepten.

De middag stond in het teken product, educatie en inspiratie.

Give me some inspiration…

‘…Stoppen met het knippen van haar, en starten met het knippen van mensen…’ – Dennis Kil

We hadden het genoegen om naast onze N\O ambassadeurs nog twee bijzondere gasten te mogen ontvangen. Dennis Kil en Danielle Sant, oftewel Kil & Sant, bekend van onder andere Tribu-te magazine, Hairdressers Portfolio en de welbekende Yummygums. Zij richten zich op educatie, bedrijfs- en marktontwikkelingen en het creëren van culturen en concepten rondom merken, bedrijven, salons en individuen met name binnen de kappersbranche.

Dennis Kil nam ons mee door aantal inspirerende verhalen zoals bijvoorbeeld het sprookje achter de ‘Walt Disney Company’. De belevenis en het gevoel dat bezoekers hier op een dag ervaren zorgt ervoor dat zaken als ‘prijs’ naar de achtergrond verdwijnen. Wat is de visie van jouw salon, en hoe zorg je ervoor dat jouw team ook deze visie ademt? Welke salonbeleving ervaart jouw klant, en hoe draagt de cultuur, communicatie en kwaliteitsbewaking in jouw salon hieraan bij? Hoe zorgt deze klantbeleving voor meer winstgevendheid van jouw salon door onder andere het meer gaan verkopen van producten, zónder dat je hier een ‘gladde’ verkoper voor moet zijn. Met concrete tips & tricks toonde Dennis ons hoe je met een beetje ‘kappersmagie’ de klant een andere beleving mee kunt geven.