Wij zijn een familiebedrijf uit Verona in Italië. We zijn gepassioneerd door schoonheid en de kostbare grondstoffen die de natuur ons biedt. Wij geloven in het belang van het bieden van oplossingen en producten die voldoen aan de behoeften van een zeer innovatieve en voortdurend evoluerende sector. Wij geloven in een hechte relatie en vertrouwen.

NATURAL

Natuurlijke ingrediënten, geselecteerd op basis van wetenschap over effectiviteit en geschiktheid van elk van deze ingrediënten om aan specifieke haarbehoeften te voldoen. Onze formules werken in een synergetische mix op basis van deze specifieke actieve ingrediënten. De complete formules zijn met zorg ontwikkeld om gerichte prestaties en werking op het haar te bereiken. Elk ingrediënt helpt het ander om het beste te functioneren.

ORIGINAL

Originele creaties, gecreëerd door professionele kappers die ambacht en het vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Met hun vakkennis en expertise gebruiken zij de juiste producten om de klanten te voorzien van een kapsel die het persoonlijke karakter uit en aansluit op de laatste trends.

Wij zijn 100% vegan, waarbij dierlijke ingrediënten zoveel mogelijk vervangen zijn door natuurlijke ingrediënten, en niet door chemische alternatieven.

Ontwikkelt in Italië. De ontwikkeling van ieder Natural Original product vindt plaats onder strikte richtlijnen. Onder scherp toeziend oog van de Europese wet- en regelgeving. Uiteraard zijn onze producten dierproef vrij en ook vegan. Daarnaast zijn de producten volledig vrij van SLS, silicone, parabenen, petrolatum, paraffine, minerale oliën, palm olie, allergenen, PPD, resorcinol en ammonia.