Londen, Parijs, New York, Stockholm en Sydney; kappers uit de hele wereld hebben de afgelopen vijftien jaar de mode zien veranderen. Door elkaar te ontmoeten, de trends te volgen, te bloggen, te vloggen en vernieuwing te brengen, hebben zij een nieuwe toon gezet. NO natural original is het antwoord op de vraag van kappers wereldwijd. NO IS THE ANSWER.

NATURAL

Exclusiviteit en kwaliteit zijn de merkwaarden van NO natural original. Het merk houdt van natuurlijk. Daarom zijn alle producten vrij zijn van parabenen, siliconen en sulfaten. De kleurlijn bevat geen ammoniak, PPD en resorcinol. Het laboratorium in Italië ontwikkelde de producten van NO natural original volgens de strengste eisen onder toeziend oog van de Europese wet- en regelgeving. Producten worden nooit op dieren getest. Het merk bevat alleen items die er toe doen, dus geen onnodige producten voor jou. NO natural original streeft er naar om origineel te zijn en te blijven, zodat jij als professionele kapper altijd op een authentieke manier jouw vak uit kunt oefenen. Want het draait allemaal om het echte ambacht!

ORIGINAL

Ons verhaal gaat helemaal over jou. In een creatieve wereld, zijn we er voor originele mensen. Niet voor iedereen, maar voor consumenten die helemaal zichzelf willen zijn. Met hun eigen ideeën, hun unieke manier van leven en een kapsel dat staat voor hun persoonlijke karakter. Dus, als je echt op zoek bent naar iets origineels: NO IS THE ANSWER.

GOED OM TE WETEN.

Vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en dierproeven.

Made in EU. In de Italiaanse, Belgische en Nederlandse laboratoria wordt de ontwikkeling van elk Natural Original® product conform de strengste eisen ontwikkelt en geproduceerd. Onder toeziend oog van Europese wet- en regelgeving zijn alle producten uiteraard dierproefvrij.