NO AMMONIA NO PPD NO RESORCINOL NO PARABENS NO ANIMAL TESTING

N\O COLORIZER is de verflijn van N\O natural original. De professionele kapper kan hierbij kiezen uit twee soorten kleuringen: N\O Colorizer Natural of N\O Colorizer Original. De N\O Colorizer Natural-serie bevat geen ammonia, PPD en resorcinol. De N\O Colorizer Orignal-lijn is rijk aan keratine en panthenol (vitamine B5). Met deze Original-serie kunnen extremere kleuren gemaakt worden.

COLORIZER NATURAL

Uniek bij deze ammonia-vrije formule is de mix van bio-gecertificeerde cacaoboter en arganolie. Nog niet eerder is deze combinatie in haarverfproducten gebruikt. Het zorgt voor een optimale grijsdekking, lange houdbaarheid en extreme glans.

Tevens is er een 11-serie (superlighteners) beschikbaar. Onderling zijn meer dan 50 tinten te mengen, zodat je altijd het gewenste resultaat bereikt. De lijn kun je ook gebruiken bij klanten die een gevoelige hoofdhuid en kwetsbaar haar hebben.

Daarnaast is deze verzorgende, geurloze verf voor kappers ideaal. Zij hebben minder kans op dermatologische aandoeningen zoals kapperseczeem, omdat er geen schadelijke ingrediënten als ammonia, PPD en resorcinol gebruikt zijn.

Formaat tube: 100 ml.

COLORIZER ORIGINAL

Extremere haartinten creëren die met natuurlijke producten niet te bereiken zijn? Dan kiest de professionele kapper voor een van de ruim 25 mix/metallics. Hiermee kan de kapper eindeloos variëren.

De verf is rijk aan keratine en panthenol (vitamine B5) en daarom uitermate geschikt voor klanten met een gevoelige hoofdhuid en zeer kwetsbaar haar. De ingrediënten beschermen en herstellen het haar. De verzorgende verf is gemakkelijk te mengen en op het haar aan te brengen.

Formaat tube: 100 ml

PRODUCTS.