URBAN NATURE.

PURITY.

N\O Creative Haircare introduceert de vernieuwde Urban Nature lijn. De oorspronkelijke Urban Nature lijn bestond uit een Clarifying shampoo, een Volumizing shampoo en conditioner, een Smoothing shampoo en conditioner, een Nourishing shampoo en conditioner en een Rebuilding mask. De Urban Nature lijn kenmerkte zich door verzorgende shampoos en conditioners, verrijkt met de meest belangrijke natuurlijke ingrediënten om optimaal te kunnen voorzien in de behoefte van het haar. Na jarenlang gebruik en een veranderende vraag vanuit de professional en de klant is een ontwikkeling gestart om de Urban Nature lijn op productniveau nog verder te verfijnen en te verbeteren.

Zo is de nieuwe Urban Nature lijn 100% vegan, waarbij gekozen is voor enkel noodzakelijke natuurlijke ingrediënten en niet voor chemische alternatieven. Daarnaast is de hele Ubran Nature lijn volledig vrij van SLS, SLES, minerale oliën, parabenen en silicone. De producten worden gekenmerkt door een synergetische mix van werkzame natuurlijke ingrediënten, waarbij in de vorige lijn vaak één belangrijk ingrediënt bepalend was voor de werking. In de nieuwe lijn zijn meerdere natuurlijke ingrediënten verwerkt die elkaar versterken om het gewenste resultaat te halen. Dit zorgt voor meer gelaagdheid in de producten. Alle shampoos en conditioners zijn voorzien van een UV-filter, waardoor de producten ook voor gekleurd haar toepasbaar zijn. Alle producten uit de lijn zijn voorzien van nieuwe natuurlijke geuren die allemaal allergie vrij zijn. De vernieuwde Urban Nature lijn biedt hetzelfde assortiment producten, maar een aantal hebben nu een gewijzigde naam. De Rebuilding Mask is uit de lijn gehaald en wordt vervangen door Repair Mask van de Purity lijn.

PRODUCTS.

N\O Creative Haircare biedt een zorgvuldig ontwikkelde collectie haarproducten, die de volledige behandelingscyclus in de salon ondersteunt. Hiervoor is de N\O Technology ontwikkeld, die bestaat uit Care, Color en Create. Deze C3 Technology komt tot uiting in de verzorgingslijn Urban Nature, het kleursysteem Colorizer en de stylinglijn Creator. De Care categorie is uitgebreid met de verzorgingslijn Purity, producten voor specifieke haartypen en kleurcondities.

De N\O Purity lijn is 100% vegan en vrij van SLS/SLES, silicone, parabenen, petrolatum, paraffine, minerale oliën, palmolie en allergenen. De producten bevatten enkel noodzakelijke ingrediënten en werkstoffen, zoals bijvoorbeeld argan olie, shea butter, groene thee extract en centella asiatica extract. Bij ons staat 100% vegan voor producten die vrij zijn van dierlijke ingrediënten, waarbij deze zoveel mogelijk vervangen zijn door natuurlijke ingrediënten en niet door chemische alternatieven. Deze natuurlijke ingrediënten zijn geselecteerd op basis van wetenschap over effectiviteit en geschiktheid van elk van deze ingrediënten om aan specifieke haarbehoeften te voldoen. Onze formules werken in een synergetische mix op basis van deze specifieke actieve ingrediënten. De complete formules zijn met zorg ontwikkeld om gerichte prestaties en werking op het haar te bereiken. Elk ingrediënt helpt het ander om het beste te functioneren. Natural ingredients \ Original creations.

PRODUCTS.