Haarmodetrendcollectie N\O natural original

Authentiek zijn, unieke ideeën hebben en een eigen visie ontwikkelen; het zijn de steekwoorden van deze tijd. Misschien komt het door social media, maar veel mensen willen er niet hetzelfde uitzien als anderen. Een look die anders dan anders is, zorgt ook voor meer likes.

Deze ontwikkeling lag ten grondslag aan haarmodetrendcollectie voor de lente en zomer van 2019 die Indyra van Gastel, artdirector van N\O natural original, creëerde. Indyra: “Jezelf onderscheiden zonder op te vallen is de trend van nu. Anders zijn, doe je door op een natuurlijke manier origineel te zijn.”

Bij haar haarmodetrendcollectie ‘Original Identity’ zien we het haar in diverse texturen. Denk aan undone waves die je combineert met shimmery highlights. Of een short pixie, waarbij het haar ontkleurd is met de kamtechniek. Daaroverheen is een zachtgroene toner aangebracht. Deze collectie weerspiegelt het beeld om je eigen identiteit te laten zien. En dat kan helemaal met de look ‘Original Identity’.

Credits ‘Original Identity’ by N\O natural original 
Haar: Indyra van Gastel (artdirector N\O natural original)
Visagie: Angelique Stapelbroek
Fotografie: Sharon Kreischer
Styling: Garderobe Excellent Breda
Producten: N\O natural original

De producten van N\O natural original bevatten zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten en werkzame grondstoffen. Ze zijn vrij van sulfaten en parabenen. De kleurproducten Colorizer zijn vrij van ammonia, PPD en resorcinol.

Wil je deze looks zelf creëren?

Indyra van Gastel, artdirector van N\O natural original, geeft op zondagmiddag 19 mei een Look & Learn in Rotterdam. Meer weten? Neem contact op met Rogazi via mail algemeen@rogazi.com of via telefoon op nummer 076 – 541 13 46.