NO_Original-2-vierkant

SOLO EN ROGAZI OP THE HAIR X-PERIENCE

Ga jij naar The Hair X-perience? Dit is een kappersvakbeurs die op zondag 26 en maandag 27 mei 2019 plaatsvindt in de Evenementenhal in Gorinchem. Solo Industries en Rogazi zijn ook op deze beurs vertegenwoordigd. Je vindt onze merken bij stand 147. Ook geven Indyra van Gastel, artdirector N\O natural original, en Hein van Gastel, managing director Solo Industries en Rogazi, een presentatie.


Indyra van Gastel tref je zondag 26 mei van 13.00 tot 13.45 uur aan bij HairTalk. Aan Indyra worden vragen gesteld over haar bedrijf en het meedoen aan Coiffure Award.

Indyra is artdirector van het natuurlijke merk N\O natural original. Hiervoor stelt ze twee keer per jaar een haarmodetrendcollectie samen en laat deze fotograferen. Ook is Indyra eigenaar van kapsalon Hairdealer in Breda. Indyra heeft een eigen visie en haar salon is gespecialiseerd in bijzondere kleuringen en verfijnde kniptechnieken.

Hein van Gastel geeft twee keer de lezing ‘Boost your salon’. Dit is op zondag 26 & maandag27 meivan 14.00 tot 14.45 uur bij Business Center 1. Tijdens deze presentatie geeft Hein tips & tricks over verkooptechnieken en de manieren, waarop je meer omzet in je salon genereert. Handig voor de kappers die hun verkoopskills willen upgraden.