INSPIRATIE TIJDENS DE LOOK & LEARN N\O

Honing, karamel en beige: het zijn de favoriete kleuren van Indyra van Gastel, artdirector N\O natural original, voor komende zomer.

Indyra gaf op 19 mei een Look & Learn in de inspirerende salon van Ismaël Adjis op Katendrecht in Rotterdam. Deze salon heeft een stijlvolle retrolook en je vindt hier geen spiegels. Pas bij het eindresultaat laat Ismael zijn klant zien hoe het resultaat geworden is.

Tijdens de Look & Learn legde Indyra uit hoe haar collectie SS19 tot stand kwam en welke producten, technieken en kleuren ze gebruikte. Een van Indyra’s specialiteiten is het werken met folies. “Ik voel me altijd net zo’n schilder en vind het lastig als een klant aangeeft bijvoorbeeld maar tien folies te willen. Het is een natuurlijk proces. Ik weet van tevoren niet hoeveel ik er nodig heb.” Vervolgens geeft ze aan dat sommige kappers verwachten dat het werken met folies heel tijdrovend is. Maar dat is volgens de artdirector een kwestie van trainen. “Bij mij zit niemand langer dan twee uur in de kappersstoel, maar ik heb dan ook uren op deze techniek geoefend.”

De aanwezige kappers kwamen uit het hele land. Ze konden tijdens de presentatie niet alleen alle informatie opnemen, maar ook ervaringen uitwisselen met hun concullega’s.

Vind je het jammer dat je deze Look & Learn gemist hebt? Op maandag 14 oktober is er weer een Look & Learn van Indyra. Dan belicht ze de wintercollectie. En op maandag 17 juni staat er een producttraining van Anne Kastelein en Hein van Gastel op het programma. Zien we je binnenkort?